Alma Kaci Safet Gjici Video

Alma Kaci Safet Gjici Video është bërë një temë e nxehtë në internet dhe në media. Ky rast ka të bëjë me Safet Gjicin – biznesmen dhe politikan i njohur shqiptar i cili ishte inxhinier i Bashkisë Kukës dhe kryetar i klubit të futbollit FK Kukësi. Gjithashtu, Alma Kaci – përfaqësuese e një kompanie private që operon në fushën e menaxhimit të qenve në Kukës. Një video e ndjeshme ka dalë në internet, ku shihet Safet Gjici dhe Alma Kaci duke u shfaqur në mënyrë të papërshtatshme në zyrën e tij të punës. Ky incident ka shkaktuar një valë pakënaqësie në opinionin publik dhe ka ngritur shumë polemika për moralin dhe politikën e këtyre dy personave. Përmbajtja e videos dhe informacionet për këtë incident po tërheqin vëmendjen e publikut dhe mediave ndërkombëtare. Me një impakt të paprecedentë, titulli ‘Alma Kaci Safet Gjici Video’ është tema më e nxehtë jo vetëm në qarqet politike shqiptare por edhe në mbarë botën”. Faqja e internetit: baolawfirm.com.vn Përditësuar plotësisht me detaje dhe gjoba përkatëse.

Alma Kaci Safet Gjici Video
Alma Kaci Safet Gjici Video

I. Po Safet Gjici?


Alma Kaci Safet Gjici Video
Alma Kaci Safet Gjici Video

Safet ”Gipa” Gjici

 • Lindur: Safet ”Gipa” Gjici 30 Prill 1972 (51 vjeç) Kukës, Shqipëri.
 • Kombësia: Shqiptare
 • Alma mater: Universiteti i Tiranës
 • Profesioni(et): President, FK Kukësi,
 • Zyra: kryetar i Bashkisë Kukës
 • Afati: që nga gushti 2019, dha dorëheqjen 17.06.2023
 • Partia politike: Partia Socialiste
 • Fëmijët: 4

Safet Gjici është një biznesmen dhe politikan shqiptar. Ai njihet si CEO i EuroGjici Security dhe Kevin Construction, si dhe president i klubit të futbollit të Superligës Shqiptare FK Kukësi. Ai ka qenë kandidat për Partinë Socialiste në bashkinë Kamëz në zgjedhjet vendore të 2015-ës, por ka humbur nga kandidati i Partisë Demokratike Xhelal Mziu. Megjithatë, më pas ai fitoi zgjedhjet për kryebashkiak të Kukësit të 2019-ës.

Fatkeqësisht, ai u përball me një skandal me seks-kasetë dhe më pas dha dorëheqjen më 17 qershor 2023 pasi u shfaq një video që tregonte atë duke u përfshirë në aktivitete seksuale në zyrën e tij. Ky skandal çoi në dorëheqjen e tij nga posti i tij si kryetar bashkie.

II. Detaj Intimate video Alma Kaci Safet Gjici Video


Ja sa vite burg rrezikojnë dhe për çfarë akuzohen Safet Gjici dhe Alma Kaçi
Ish-kryetari i Bashkisë Kukës, Safet Gjici, është arrestuar pasditen e kësaj të shtune nga SPAK, pas publikimit të një video-skandali me një vajzë në zyrën e tij, ndërsa akuzohet për veprën penale të “korrupsionit pasiv”.

Një video intime e publikuar pak ditë më parë ku shfaqet Safet Gjici si kryebashkiak i Kukësit dhe Alma Kaçi si përfaqësuese e një kompanie private që merret me menaxhimin e qenve endacakë është bërë objekt hetimi i SPAK.

Kaçi u shfaq në video duke i ofruar seks oral Safet Gjiçit në zyrën e institucionit të bashkisë Kukë.

Menjëherë pas publikimit të videos fillestare, Gjiçi, pasi bëri të ditur se kishte dhënë dorëheqjen, shpjegoi se prej kohësh ishte në një lidhje intime me vajzën.

Por publikimi i pamjeve të papërpunuara prej 13 minutash shpërtheu deklaratën e Gjicit. Menjëherë pasi i ofroi seks oral kryebashkiakut, Alma Kaçi i kërkoi kësaj të fundit t’i jepte kompanisë së saj tenderin për menaxhimin e qenve endacakë në qytetin verilindor të vendit.

Për të plotësuar kërkesën e kryebashkiakut 40-vjeçar Safet Gjici, siç dukej dhe nga pamjet e publikuara, ai thirri nënkryetarin Granit Gjana për ta ndihmuar me dokumentacionin që Alma Kaçi të zgjidhej fituese.

Sipas SPAK, është pikërisht kjo video që ngre dyshime të arsyeshme se dy protagonistët në videon intime, Gjici dhe Kaçi, kanë konsumuar elementë të veprave penale të parashikuara në legjislacionin në fuqi.

Në bazë të provave të mbledhura, SPAK i ka kërkuar Gjykatës Speciale caktimin e masës së sigurisë arrest me burg për Safet Gjicin dhe arrest shtëpie për Alma Kaçin. Urdhër arresti që u ekzekutua sot ku Gjici u arrestua në Tiranë dhe Kaçi në Shkodër.

Alma Kaci Safet Gjici Video
Alma Kaci Safet Gjici Video

III. Ja sa vite burg rrezikojnë dhe për çfarë akuzohen Safet Gjici dhe Alma Kaçi


Sa vite burg rrezikojnë?

51-vjeçari Safet Gjici akuzohet për veprën penale të “Korrupsionit pasiv të funksionarëve të lartë të shtetit apo të të zgjedhurve vendorë” neni 260 i kodit penal, ku në rast të vërtetimit të akuzës mund të dënohet me burgim nga katër deri në dymbëdhjetë vjet.

40-vjeçarja Alma Kaçi akuzohet për veprën penale “Korrupsioni aktiv i funksionarëve të lartë të shtetit apo të të zgjedhurve vendorë” neni 245 i Kodit Penal, ku në rast të vërtetimit të akuzës mund të dënohet me burgim nga një deri në pesë vjet. .

Neni 245

Korrupsioni aktiv i zyrtarëve të lartë shtetërorë apo të zgjedhurve vendorë

(Ndryshuar me ligjin nr. 9275, datë 16.9.2004; shfuqizohet pjesa që parashikon edhe gjobë, si dënim kryesor, përveç burgimit, me ligjin nr. 144, datë 2.5.2013) Premtimi, propozimi ose dhënia. në mënyrë të drejtpërdrejtë ose të tërthortë, të çdo përfitimi të parregullt, funksionarët e lartë shtetërorë ose të zgjedhurit vendorë, për vete ose për persona të tjerë që të kryejnë ose të mos kryejnë një veprim, që lidhet me detyrën ose funksionin e tij, dënohet me burgim nga një deri në pesë vjet.

Neni 260

Korrupsioni pasiv i zyrtarëve të lartë shtetërorë apo të të zgjedhurve vendorë

(Ndryshuar me ligjin nr. 9275, datë 16.9.2004; shfuqizohet pjesa që parashikon edhe gjobë, si dënim kryesor, përveç burgimit, me ligjin nr. 144, datë 2.5.2013) Kërkimi ose marrja, drejtpërdrejt ose në mënyrë indirekte, të çdo lloj përfitimi ose premtimi të pahijshëm, ndaj vetes ose personave të tjerë, ose pranimi i një oferte ose premtimi që rezulton nga përfitimi i pahijshëm, nga funksionari i lartë shtetëror ose i zgjedhuri vendor, për të kryer ose për të mos kryer një veprim që lidhet me për detyrën ose funksionin e tij, dënohet me burgim nga katër deri në dymbëdhjetë vjet.

Alma Kaci Safet Gjici Video
Alma Kaci Safet Gjici Video

IV. Sali Berisha: E kam takuar Alma K, Safet Gjicit i kërkuan 500 mijë euro që video të mos publikohej | Një video e re lidh seksin me korrupsionin tek Gjici!


@alboskingdom

#safetgjici #almakaci #skandal #viral #edirama #saliberisha #lulzimbasha #lajme #ilirmeta #albaniangirls #lajmiifunditofficial #albaniatiktok #shqipetiktok #tiktokalbania #shqipetnebot #alboskingdom🇦🇱

♬ Babel (Remix) – 染哥

V. Kombinimi i seksit me korrupsionin, siç është rasti i Safet Gjicit, nuk është thjesht një çështje personale, por ka pasoja të rënda morale dhe politike


1. Pasojat morale

 • Humbja e besimit dhe respektit: Veprimet e Safet Gjicit në korrupsion dhe marrëdhënien e tij seksuale jo të shëndetshme në zyrën e tij mund të shkaktojnë humbjen e besimit dhe respektit nga publiku dhe kolegët. Kjo mund të ndikojë negativisht në reputacionin dhe besueshmërinë e tij.
 • Dëmtimi i reputacionit: Skandali i seksit dhe korrupsionit mund të sjellë dëme të konsiderueshme për reputacionin dhe të ndalojë mundësitë e punës dhe të ndikojë në mundësitë shoqërore në të ardhmen.

2. Pasojat politike

 • Turbulenca politike: Skandalet e seksit dhe korrupsionit shpesh shkaktojnë turbulencë në strukturën e qeverisë dhe mund të ulin besimin e qytetarëve në sistemin politik.
 • Humbja e pozitave dhe përkushtimit: Nëse gjykohej fajtor ose zbulohet se ka kryer korrupsion, Safet Gjici mund të humbasë pozitat e tij dhe përkushtimin në punën e tij.
 • Ndalimi i punës dhe projekteve: Nëse është drejtues i kompanive ose projekteve, skandali mund të ndikojë negativisht në operimet e biznesit dhe projektet e tij.

Kombinimi i seksit me korrupsionin në rastin e Safet Gjicit ka pasojat e tij, jo vetëm në aspektin personal, por mund të ndikojë seriozisht në reputacionin dhe të ardhmen politike të tij.

Alma Kaci Safet Gjici Video
Alma Kaci Safet Gjici Video
“Ju lutemi, vini re se të gjitha informacionet e paraqitura në këtë artikull janë marrë nga burime të ndryshme, duke përfshirë wikipedia.org dhe disa gazeta të tjera. Edhe pse ne kemi bërë të pamundurën për të verifikuar të gjitha informacionet. lajmet, por nuk mund të garantojmë që gjithçka e përmendur është e saktë dhe ka nuk është verifikuar 100%. Prandaj, ju këshillojmë të tregoni kujdes kur i referoheni këtij artikulli ose kur e përdorni atë si burim në hulumtimin ose raportin tuaj.”
Back to top button